Saturday 3 October 2015

Odevni predmet koji će muškarci mrzeti: kilote



Da, da, boyfriend džinsu je odzvonilo, dečaci mogu da počnu da mrze novi odevni predmet u koji će žene ove sezone biti zaljubljene: kilote/suknja-pantalone/culottes. Zovite ih kako hoćete, ali one se nalaze na svim rafovima i morate priznati da su prokleto kul. Instant french efekat. Nije ni čudo kad ih je izmislila niko drugi do Elsa Schiaparelli, najšokantnija dizajnerka svih vremena, specijalno za teniserku Lili Alvarez 1931. Teniski fanovi su tada bili u čudu, a ostalo je istorija. 

Elsa Schiaparelli u svom izumu i Lili Alvarez na ˝spornom˝ meču


Jedan od razloga pisanja ovog teksta je već masovna pogrešna upotreba gore pomenutog odevnog komada. 
Važe skoro pa ista pravila kao za boyfriend jeans, sa razlikom što njih MORATE da nosite na štikle, izuzev ako ste baš baš sitni i možete da se provučete u Oxfordicama. Dakle: stvarno treba da budete visoke i da imate dugačke noge. U suprotnom ćete izgledati kao da vam fali cela cevanica jer vam pantalone neće biti ispod kolena nego skoro pa do članka. NE IDE, koliko god želele. Moda je okrutna, ali šta ćemo.
Moj men reppeler komad sezone će biti jedne crvene kožne, a šta vi mislite o ovom trendu? 

Just don't. Please.




1 comment:

  1. Meni se ovaj trend čini super :) a još bolje je onima koji izgledaju poput Victorie Beckham- idealno pa šta god da obuče ;) xx Maja
    http://majasmuffin.blogspot.co.at/

    ReplyDelete

Hvala na komentarima!